İtalya Serie B takımlarından Sassuolo'nun golcüsü Domenico Berardi'nin peşinde Avrupa'nın dev ekiplerinin olduğu ortaya çıktı. Manchester City, Manchester United, Liverpool ve Southampton, 18'lik golcü için zemin yoklamaya başladı.

Berardi'nin menajeri Giuseppe Galli, Premier Lig'in son şampiyonu Manchester City'nin de oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlar arasına katıldığını söyledi.

Genç yıldız adayını izlemek için Sassuolo'ya gözlemciler geldiğini aktaran menajer, "Juventus, Roma ve Manchester City ile ilgilenmesi söylenti değil. Gerçekten takip ediyor ve istiyorlar. Sassuolo'nun maçlarına geçtiğimiz haftalarda çok fazla gözlemci geldi" dedi.

Sassuolo'nun genel direktörü Nereo Bonato ise, "Liverpool ve Southampton başta olmak üzere İngiliz ekiplerinden sıklıkla akreditasyon talebi aldık. Buna rağmen bizimle iletişime geçen bir ekip olmadı. Şu an transfer için konuşmak çok erken" sözlerini kullandı.

Berardi'ye övgüler yağdıran Bonato, "Berardi çok yetenekli ve önemli niteliklere sahip. İyi bir gelişim içerisinde. Sassuolo'nun onun için doğru yer olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar elimizde tutmaya çalışacağız. Bakalım, göreceğiz..." şeklinde konuştu.

Takımıyla çıktığı 10 karşılaşmada 3 kez fileleri havalandırma başarısı gösteren İtalyan forvet kulübüyle 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.