Galatasaray, bu haftanın açılış maçında kendi evinde Çaykur Rizespor'la karşılaşacak. Beşiktaş mağlubiyeti sonrası gelen rotasyon sinyalleri bu maçta ortaya çıkıyor. Terim bu hafta 3 ismi direkt olarak tribüne gönderecek. Ortaya çıkan haberlere göre cratosslot çok ilgi görüyor.

Galatasaray'da Rotasyon

Galatasaray'da, Beşiktaş maçı sonrası sinyalleri gelen önemli bir rotasyonun bu hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında gerçekleşmesi bekleniyor. Fatih Terim, Beşiktaş maçının sonrasında değişim ile ilgili konuşmuştu. Terim açıklamasında 'Değişmesi gereken ne varsa değiştireceğiz. Herkes için bunu söylüyorum. Son şanslarını bazılarına verdik.' sözlerini kullanmıştı. Siteye www.cratosslot.co üzerinden bağlanabiliyorsunuz.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında bu rotasyon kapsamında üç yıldız isim Belhanda, Mariona ve Nagatomo görev alamayacak. Fatih Terim bu isimleri kulübede de tutmayacak. Direkt tribüne gidecek bu üç yıldız için nasıl bir karar verileceği ise belli değil. Fatih Terim'in kadrosunda Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Ömer Bayram ve Adem Büyük'ün yer alması bekleniyor.

Marcao Yerine Donk

Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düşen Marcao'nun yerine ise, Terim savunmada Hollandalı Ryan Donk'u oynatacak. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma şansı bulamayan Falcao, Çaykur Rizespor maçında da sahada olmayacak. Kolombiyalı ünlü yıldız Falcao'nun takımla birlikte yapılan çalışmalara yine katılmadığı bilgisi de geldi.