Başkent temsilcisi Ankaragücü'nden alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na başvurup, sözleşmesini tek taraflı feshederek serbest kalan genç futbolcu Özgür Çek için Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öğrenildi.
Özgür Çek, menajerinin transfer görüşmelerini sürdürdüğünü belirterek "Ankaragücü ile olan sözleşmemi yeni feshettim. Benimle ilgili bir takım gelişmelerin yaşandığını biliyorum. Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile menajerimin görüştüğünü biliyorum. Nasıl bir gelişme olacağını bende bekliyorum. İnşallah benim için hayırlısı olur. Hangi takımda olacağım bu görüşmeler sonrasında netlik kazanacak" dedi

TRABZONSPOR'DA ÖZGÜR ÇEK TRANSFERİ ŞENOL GÜNEŞ BAĞLI
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Lille maçına kilitlenen Trabzonspor, bütün yoğunluğunu bu maça verirken, oynanacak olan tarihi maç sonrası Özgür Çek transferine yoğunluk verileceği öğrenildi. Transferde kararı teknik direktör Şenol Güneş'e bırakan Bordo-mavili yönetimin önümüzdeki günlerde Şenol Güneş'ten gelecek karara göre hareket edeceği öğrenildi.