Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından başlatılacak olan futbol ligi için geriye sayım devam ederken, 4 büyük kulübün bir zamanlar efsane isimleri sporcularımızın yanında yer aldı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'da yıllarca forma giymiş ve Türk futboluna isimlerini altın harflerle yazdırmış olan bir zamanların efsane futbolcuları özel sporcularla birlikte olacak. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 13 Ekim'de başlatılacak olan futol ligi ile ilgili olarak tüm haz ırlıklar devam ederken, Galatasaray'ın bir zamanlar sembol isimlerinden ve kaptanlarından Cüneyt Tanman, Fenerbahçe'nin efsane golcüsü Selçuk Yula, Beşiktaş'ın atom karınca lakaplı kaptanı ve Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Trabzonspor'un füzecisi Hami Mandıralı, çekilen tanıtım filminde yer alarak özel sporculara destek olacak.

Federasyon tarafından İstanbul'da Markaizi Prodüksüyon'a yaptırılan çekimlerle ilgili olarak özel sporcuların futbol ligiyle ilgili olarak önemli mesajlar verecek olan efsane isimler aynı zamanda maçlara da gelerek sporcularla birlikte olacak.

Toplumun özel sporculara olan ilgisinin her geçen gün arttığını ve toplumda bilinçlenmenin yaygınlaştığına dikkat çeken dört büyüklerin efsane isimleri, bu tür programlarda yer almaktan haz duyduklarını söyledi.

Futbol ligini aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerini ifade eden Tanman, Yula, Çalımbay ve Mandıralı çekilen tanıtım filmlerinde yer almaktan da ayrıca büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.