2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda İzlanda ve Finlandiya ile mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’nda aday kadro belli oldu. Teknik Direktör Mircea Lucescu, uzun bir aradan sonra Sabri Sarıoğlu ile Volkan Şen’i de kadroya çağırdı.

A Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda 6 Ekim’de Eskişehir’de İzlanda ve 9 Ekim’de deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Mircea Lucescu’nun belirlediği kadroda uzun bir adan sonra Göztepe’den Sabri Sarıoğlu ile Trabzonspor’dan Volkan Şen de yer aldı. Milliler, 2 Ekim Pazartesi günü saat 11.00’den itibaren Antalya’nın Belek bölgesinde yer alan Regnum Carya Golf & Spa Resort’ta toplanacak. A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci:

"Harun Tekin (Bursaspor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Volkan Babacan (Medipol Başakşehir FK)."

Defans:

"Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Sabri Sarıoğlu (Göztepe), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Borussia Dortmund), Çağlar Söyüncü (SC Freiburg), Serdar Aziz (Galatasaray), Caner Erkin (Beşiktaş), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)."

Orta saha:

"Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir FK), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (AS Roma), Emre Mor (RC Celta de Vigo), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Hakan Çalhanoğlu (AC Milan), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Tolga Ciğerci (Galatasaray), Yunus Mallı (VfL Wolfsburg), Arda Turan (FC Barcelona), Volkan Şen (Trabzonspor)."

Forvet:

"Burak Yılmaz (Trabzonspor), Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Villarreal CF), Mevlüt Erdinç (Medipol Başakşehir FK)."

(İHA)