Galatasaray bugün Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında İspanya'da Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Ancak maçtan çok Adana'da Seyhan Spor'da top koşturan ve Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle ünlenen 23 yaşındaki Gökmen Akdoğan konuşuluyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in memleketi Adana'da yaşayan Akdoğan’ın, La Liga’da Real Madrid’de top koşturan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'ya benzediği yönünde haberler dünya basınında geniş yankı buldu.

Haber, özellikle İspanya, Portekiz, İngiltere, Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Arnavutluk ve ABD'de birçok spor internet sitesi, gazete ve televizyonlarda günlerce yer aldı. İspanya basını haberi "Ronaldo'nun bire bir kopyası" diye verirken, diğer yayın kuruluşları ise "Ronaldo'nun aynısı", "Türk Ronaldo" diye manşetlere taşıdı. Basın kuruluşlarının yanı sıra Ronaldo ile ilgili kişisel internet sitelerinde de Gökmen Akdoğan'ın Ronaldo'ya benzerliği konu oldu.
Bu durumundan çok memnun olan Akdoğan, "Haberlerden sonra artık beni herkes tanıyor. Sokakta yürürken herkes bana el sallıyor, benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor" dedi.

Akdoğan, tek hayalinin Ronaldo ile tanışmak olduğunu belirterek, "Ronaldo İstanbul'a geldiğinde onun yanına ne olursa olsun gideceğim, onunla tanışacağım. Bunu nasıl yaparım bilmiyorum ama pankart açacağım, otomobilinin önüne çıkacağım, ama bir türlü onunla tanışacağım" diye konuştu.