Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali rövanş maçında Galatasaray rakibi Real Madrid'i 3-2 yenmesine rağmen turnuvaya veda ederken, saha dışında da ilginç görüntüler ortaya çıktı. İspanya'nın önde gelen spor gazetesi Marca, Real Madridli Sergio Ramos ve Cristiano Ronaldo'ya benzerlikleri şaşırtıcı derecede çok olan iki Türk'le konuştu.

Beşiktaş İnönü Stadı'nda Madrid ekibinin idman yaptığı sırada orada bulunan ve Ronaldo'ya benzeyen (Gökmen Aydoğan) ve Ramos'a benzeyen (Onur Uğur) ikilinin yan yana fotoğrafı yayınlandı. Başlıkta ise 'Cristiano ve Ramos Türkiye'de yaşıyorlar' denildi.

23 yaşındaki Gökmen Aydoğan'ın Seyhanspor'da forma giydiği bilgisi verilirken, "Bazen hangimiz gerçek karışıklık oluyor; ama ben onun aşağısındayım" ifadesi aktarıldı. Real Madridli taraftarların ve ikiliyi otobüste gören futbolcuların onları görünce neşeli anlar yaşadıkları belirtildi. Ronaldo ile karşılaştığı o görüntü olay yaratan Erdoğan, hayalinin Ronaldo ile karşılaşmak olduğu aktarılırken, genç vatandaşın bu rüyası böyle gerçek oldu: