Takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılan futbolcunun Beşiktaş futbol takımından alacağını istemesi ise yönetimi oldukça kızdırdı. İstediği yere gidebileceği ifade edilen futbolcunun parasını istemesi ise tuhaf karşılandı.

Oynamadığı Sezonun Parasını İstedi

Beşiktaş futbol takımı ile anlaşması bulunan Adem Ljajic'in istediği ve daha oynamadığı 1xbet sezonun parası olması yönetimi kızdırdı. Sezon bitimine kadar olan parası 1,7 milyon Euro olan futbolcu bu parasını Beşiktaş futbol takımından talep etti. Kulübün anlaşmayı bozmak istemesi ve Başakşehir'e gitmek isterse gidebilir dediği futbolcusundan böyle bir teklif gelmesi ayrıca şaşkınlık yarattı.

30 yaşında olan ve siyah beyazlı formayı giyen Adem Ljajic'in talebine karşı anında cevap geldi. Başka bir takımda oynamak isteyeni tutmayacaklarını ifade eden yönetim hem para hem de başka takıma transfer işlemi olmaz dedi. Beşiktaş futbol takımı 1xbet yeni adres Adem Ljajic ile ilgili oluşan sorunda son noktayı koymuş oldu. 

Başakşehir Futbol Takımı İstiyor

Başakşehir futbol takımının listesinde olan ve transfer edilmek istenen Adem Ljajic için Beşiktaş futbol takımı kalan anlaşma süresinin iptali işlemlerine uğraşıyor. Futbolcusunun başka takıma gitmek istediği ve ayrıca da anlaşmada bulunan sezon sonuna kadar olan alacağını talep etmesinden sonra yönetimin tavrı daha da kesinleşti. Transfer gündeminde yaşanan ilginç olaylardan birisi de Beşiktaş futbol takımında patlak verdi.