Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, “Mutluyuz, hem ülkemiz adına hem kendimiz adına, önemli bir aşamayı geçmiş olduk" dedi.
Midtjylland ekibini 2-0 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçı değerlendirdi. “Bizim için rövanş maçı kariyer açısından, kulüp kariyeri, kendi kariyerimiz, oyuncularımızın kariyeri açısından önemli” diyen Akçay, şunları kaydetti:
“Biliyorsunuz ülkemizde 3 günde bir maç haftada 2 maç oynama alışkanlığı yok. Bu bizi oldukça tedirgin ediyordu maç öncesi. Yinede zaman zaman müsabaka içerisinde kopmalarımız oldu ama genel anlamda oyuna hakim olan, pozisyon bulan takım olduk. Mutluyuz, hem ülkemiz adına hem kendimiz adına, önemli bir aşamayı geçmiş olduk. Ben her zaman söylüyorum bizim için lig önemli ve Türkiye’de bu tip müsabakalar sonrasında bilinçaltına yerleşmiş olan yorgunluk ya da performans düşüklüğü Gençlerbirliği müsabakasında bizi beklememesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu endişelerimiz şimdi o maçla ilgili başladı. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Hafta içerisindeki çalışmalarımız ve taktik olarak rakibin ölü top becerilerinin yüksek olması zaman zaman bizi bu konuda çok zorlasa da genel anlamda konsantrasyonu yüksek tutarak bunu da bertaraf ettik. Kazandık, mutluyuz.”
(İHA)