MANİSA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Boluspor'a 2-1 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor, rakibiyle yarın Manisa'da karşılaşacak.

TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor karşısında ilk müsabakada 2-1'lik mağlubiyete engel olamayan Teleset Mobilya Akhisarspor, yarınki müsabakada 1-0'lık galibiyetin yanı sıra her türlü 2 farklı galibiyette adını çeyrek finale yazdıracak. Akhisarspor müsabakayı 2-1 kazandığı takdirde maç uzatmaya gidecek, bunun dışındaki her sonuçta Boluspor çeyrek finale çıkacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor ile Boluspor arasındaki hakem Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği karşılaşma yarın saat 14.30'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.

Ege temsilcisinde sakatlıkları bulunan Kadir Keleş ile Fatih Öztürk maçta forma giyemeyecek. Cezası devam eden teknik direktör Okan Buruk yarınki karşılaşmada da takımının başında sahaya çıkamayacak. Cezasını bu maçla tamamlayacak Buruk, Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor maçında sahada olacak.

Süper Lig'e çıktığı 2012-2013'ten bu yana maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Teleset Mobilya Akhisarspor bu statta son resmi maçına çıkacak. Ege temsilcisi, Süper Lig'de 28 Ocak Pazar günü Antalyaspor'u ağırlayacağı müsabakayı Akhisar ilçesinde yapımı tamamlanan Spor Toto Akhisar Belediye Stadı'nda oynayacak.