SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, "Eskişehirspor karşılaşması zor ama biz puan almak için gereken oyunu sahaya yansıtacağız." dedi.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaşacakları Eskişehirspor'un ligin en iyi takımlarından birisi olduğunu ifade etti.

Rakiplerinin geniş ve alternatifli bir kadroya sahip olduğuna dikkati çeken Zeren, "Fakat biz de sahamızda iyi oynayan ve mücadele eden bir ekibiz. Sakat oyuncularımız Canberk Aydın ile Ercan Yazıcı iyileşti. Bu bize artı moral verdi. Sahada, çıkıp sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Biz zaten böyle bir takımız. Bir ve beraber olduğumuz zaman sahada neler yapabileceğimizi bundan önceki haftalarda gösterdik. Eskişehirspor karşılaşması zor ama biz puan almak için gereken oyunu sahaya yansıtacağız." şeklinde konuştu.

Şiddetle puana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Zeren, şunları kaydetti:

"Sahamızda kazanan taraf olmak istiyoruz. Bu arzu ve istek oyuncularımızda var. Kazandığımız zaman ligde çok iyi bir konuma geleceğimiz bir maç olacak. Artık sezonun ilk devresinin sonuna gelmeye başladık ve alınacak her puan çok değerli. Samsunspor'un hedefi her zaman içeride ve dışarıda kazanmaktır. Bu sezon kadroda sıkıntılarımız var. Kadro derinliği zayıf. Sonuç olarak biz de sahaya 11 kişi çıkıyoruz, rakip de. O yüzden, son 3 lig maçından maksimum puan almak istiyoruz."

Öte yandan Samsunspor, pazar günü sahasında yapacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü.