Bu da cilt sağlığımızla doğru orantılı. Makyaj ne yazık ki her sorunu çözmüyor, hatta cilt sorunlarının daha da büyümesine sebep olabiliyor. Bu yüzden cilt sağlığınızı korumak ya da cilt probleminizi çözmek için yapacağınız ilk şey uzman bir dermatologla görüşmek olmalı.

Kusursuz Yöntemler

Sivilce tedavisinin günümüzde sıklıkla tercih edildiği mezoterapi yöntemi pb serum ve farklı yöntemlerle kalıcı olarak tedavi mümkün olmaktadır. "Merkezimize gelen insanlar birkaç ay içinde bambaşka insanlar olarak yeni hayatlarına başlıyorlar ve bu bizi çok mutlu ediyor. Özellikle mezoterapi çokça tercih ettiğimiz yan etkisi olmayan yöntemlerden. Prensibi çok küçük iğnelerin yer aldığı bir cihazla sorunlu bölgeye ilaç enjekte etmek. Bu ilaçlar cildi yeni doğmuş bin bebek cildine dönüştürüyor"

Özgüvenli Olun

Kişinin cildinin sorunsuz olmasının özgüvenli bir yapıya sahip olmasın ve fotoğraflarda daha iyi görünen insanların daha mutlu olduğunu vurguladı. Bu yüzden sivilce tedavisi ile özellikle genç insanların komplekslerinden arınmaları gerektiğini, bunun da pb serum ile korkulandan daha kolay olduğunu söyledi. PB serum tedavisi içinde bulunuğumuz yüzyılda keşfedilmiş yeni bir sistem. Ölü ya da yaralı dokuları sorunsuz ve kayıpsız bir şekilde tedavi ediyor. Uygulanan kişiye hiçbir zararı yok.

Sivilce Tedavileri

Sivilce çözümünün kişiye göre değişen birden fazla çözümü var. Bunlar lazerle tedavi, kömürle tedavi ve radyofrekans ile tedavi. Lazer tedavisindeki mantık uygulanan bölgedeki yağ dokularının azalmabıyla var olan sivilcelerin ve sonradan çıkabileceklerin önünü kesmek. Bu yüzden en kesin çözümlerden biri olarak görülüyor. Sivilce üretiminin nedeni yağ bezelerinin genişlemesi. Bu yöntemle bezeler genişleyemediği için cilt dokusu yağsız ve sivilcesiz bir görünüme kavuşuyor. Kömürle sivilce tedavisinde ise gözeneklerin daralması prensibiyle bir tedavi uygulanıyor. Bu da en çok tercih edilen yöntemlerin başında geliyor.