Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, Partizan maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vardar, "Tripolis maçında en az 1 puan alıp, grubu garantilemek istiyoruz ama amacımız 3 puan alıp gruptan birinci çıkmak" dedi.
Beşiktaş’ın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan Partizan maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar, karşılaşmayı ve Beşiktaş’ın son dönemdeki durumunu değerlendirdi. Vardar, “Tripolis maçında en az 1 puan alıp grubu garantilemek istiyoruz ama amacımız 3 puan alıp birinci çıkmak” diyerek sözlerine şöyle devam etti:
“Ligde iki tane maç kaydettik. Önemli maçlardı. Biz kampın ilk gününden beri söylüyoruz, bu takım hem ligde hem de Avrupa’da iyi işler yapacak diye. Belki son dakikalarda çok telaşlandık. Ne yazık ki böyle maçları zamanında kaybettik açıkçası. Onun endişesini duydum. Cenk ve Motta’yı son pozisyonda kutluyorum. Önemli bir galibiyet aldık, 8 puana çıktık. Tottenham ile puan ve averaj aynı. Tripolis maçında en az 1 puan alıp, grubu garantilemek istiyoruz ama amacımız 3 puan alıp birinci çıkmak, inşallah da böyle olacak.”

“BU SENENİN MEYVELERİNİ GEÇEN SENE ATTIK”
Mustafa’ya çok üzüldüğünü belirten Vardar, “Bir şansızlık yaşadı. Mustafa, karakter olarak da çok sevdiğim bir kardeşim. Tüm Beşiktaşlılara armağan olsun bu galibiyet. Avrupa önemli. 8 puanımız var bir avantaj yakaladık. Artık bu maçı bıraktık, Başakşehir ile Pazar günü bir maça çıkacağız. Hedef 3 puan kesinlikle ve ligde duruşumuza devam edebilmek. İlk yarıya baktığınız zaman rakip takımın tek bir şutu yok. Bunun etkisi ilk maçta alınan 4-0’lık galibiyetten sonra Partizan burada 11 kişi defans yaptı. İlk yarı skoru yakalasaydık, çok farklı bir skor olurdu. Takım yorgunluğu olabilir. Tecrübesiz bir takımımız yok. Bu senenin meyvelerini geçen sene attık. Geçen sene daha da tecrübesiz bir takım vardı. İnşallah Başakşehir maçında da 3 puan alırız. Çok daha dinamik bir Beşiktaş gelecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
(İHA)