AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Amasya Taşova YİBO'nun antrenörü Muhammet Bakır, yarın sahalarında karşılaşacakları Bozokspor maçında elde edecekleri galibiyetin hem takımın moral motivasyonunu yukarı çıkartacağını hem de puan sıralamasında üst sıralara çıkmalarını sağlayacağını söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının sonuna yaklaştıklarını, kalan 3 maçtan en az 2'sini kazanmak zorunda olduklarını belirtti.

Kadrolarının dar olması nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadıklarına dikkati çeken Bakır, "Göztepe maçının ilk yarısında iyi mücadele etmemize rağmen ikinci yarıda oyundan düştük ve farklı şekilde mağlup olduk. Takımın kadro darlığı nedeniyle gerekli hamleleri yapamadık. Kadromuzu genişleterek takıma yeni oyuncular katacağız. Bu da oyun içinde daha diri kalmalarını ve daha fazla mücadele etmelerini sağlayacaktır." ifadesini kullandı.

Artık Bozokspor maçına odaklandıklarını dile getiren Bakır, şunları kaydetti:

"Bizim açımızdan son derece önemli bir maça çıkacağız. Rakibimiz puan cetvelinde hemen üstümüzde bulunuyor. Bu nedenle bu maçtan mutlaka galip gelmek zorundayız. Rakibimizi yenersek puan olarak yakalayacağız, aksi durumda aramızdaki puan farkı açılacak. Bu da bizi sıkıntıya sokabilir. Bozokspor maçında elde edeceğimiz galibiyet hem takımın moral motivasyonunu yukarı çıkartacak hem de puan sıralamasında üst sıralara çıkmamızı sağlayacak. Tek amacımız taraftarımızın da desteğiyle galip gelmek."