AMASYA (AA) - Amasya Taşova YİBO Yardımcı Antrenörü Muhammet Bakır, Erkekler Hentbol Süper Lig'in 4. haftasında 8 Ekim Cumartesi günü deplasmanda yapacakları Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları 3 karşılaşmadan da yenilgiyle ayrılmaları nedeniyle takımda maç kazanamama baskısı oluştuğunu, bu baskıyı kırıp kazanmak istediklerini kaydetti.

Ligin ilk iki haftasında Antalyaspor ve Konya Selçuklu Belediyespor deplasmanlarında mağlup olduklarını hatırlatan Bakır, "Ligin üçüncü haftasında da sahamızda güçlü bir kadro oluşturan Beykoz Belediyespor ile karşılaştık. İyi mücadele etmemize ve maçın son dakikasına önde girmemize rağmen yaptığımız basit hatalar sebebiyle mağlup olduk." değerlendirmesinde bulundu.

İyi, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekipleri bulunduğunu ancak sezona kötü başlamalarının takımda strese neden olduğunu dile getiren Muhammet Bakır, şunları aktardı:

"Geçen sezonki kadromuzun büyük bölümünü koruduk. Ayrıca 5 tecrübeli ve kaliteli oyuncu takviyesi yaptık. Bu hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Hafta boyunca hem taktik hem de motivasyon üzerine çalışma yaptık. Amacımız, Trabzonspor maçından galip ayrılarak galibiyet serisine başlamak. Bu sıkıntılı süreçten bir an evvel kurtulmak istiyoruz. Böylece tekrar eskisi gibi adından söz ettiren takım haline gelebiliriz."