Ladiksan Parke firması 1997 yılından itibaren İstanbul merkezli olarak parke cila restorasyon hizmeti veriyor. 1997 yılında kurulan parke firması günümüzde daha modern ve hızlı çözümleri ile İstanbul’un birçok ilçesinde var olan ustaları ile müşterilerinin parke cilalama isteklerini karşılamaya devam ediyor. Bu sebeple de cilalama alanında tecrübe sahibi elemanları bünyesinde barındırıyor.

Hizmetlerinin daha kaliteli şekilde olması için ustalarının eğitimi ve işi en iyi şekilde tamamlamaları adına onlarla birlikte eğitim alıyor ve uyguluyor. Bu sayede verdikleri parke cilalama hizmetlerinin, müşterilerini memnun edeceğine emin olabiliyorlar. İç mekanların veya dış mekanların güzelleşmesine katkıda bulunan Ladiksan Parke ahşap parke sektöründe en iyisi olmak adına yenilikleri takip ederek hizmet portföyüne bu yenilikleri de eklemeye devam ediyor. Vermiş olduğu parke yenileme hizmetlerinde de kanserojen madde bulunmayan malzemeleri kullanarak insanların sağlığını düşünüyor ve koruyor.

Firmanın Vermiş Olduğu Hizmetler

Ev ve iş yeri gibi yerlerin tabanda bulunan ahşap zeminleri zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak yıpranıp kötü bir görüntüye kavuşabiliyor. Firma bu kötü görüntünün ortadan kalkması ve yüzeylerin yıpranmasının önüne geçilmesi için sistre cila hizmeti veriyor. Ancak firmanın verdiği bu hizmet zeminin çeşidine ve yapılan cilalama işlemine bağlı olarak ayrı kategoride yayınlanıyor.

Uzman firmanın verdiği ahşap yenileme hizmetlerini listelemek gerekirse;

Parke cilalama ve yenileme

Ahşap cilalama işlemleri

Tozsuz sistre ve cila hizmeti

Masif parke tamiri

Sistre cilalama

Spor salonu zemin yenileme

Deck parke sistre ve cilası

Masif parke restorasyon

Ahşap merdiven 

Masif parke montaj hizmeti

Firma bu cila ve silme hizmetlerini en kaliteli şekilde müşterilerine sunmak için profesyonel ustalar ile birlikte çalışıyor. Cilalama işlemlerinde ise seçtiği markalar kendi alanında kalitesini kanıtlamış üst düzey markalar ve içeriğinde kanserojen madde bulundurmayan malzemeleri kullanıyor. Ve  bu ürünler kaliteli olduğu için zeminlere yeni bir görünüm katmasının yanı sıra uzun ömürlü bir kullanım olanağını da beraberinde getiriyor.

Parkelerin Kullanım Süresini Uzatan İşlem

Evler ve işyerleri gibi mekanların zeminleri genellikle ahşap parkelerden oluşuyor. Bu parkeler aşırı sulu temizlik gibi dikkatsiz davranışlar ve uzun yıllar kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde silik ve çizikler sayesinde kötü bir görünüme meylediyor. Genel olarak görüntünün onarılması amacını barındıran ve ahşap parkelerin yine eskisi gibi yepyeni olmasına imkan veren sistre ve cila hizmeti aynı zamanda parkelerin kullanım süresinin de uzun yıllar daha devam etmesini sağlıyor. Bu nedenle firma, yıpranmış parkelere sahip müşterilerine cilalama hizmeti sunarak onların yaşam veya çalışma alanlarında bulunan parkeleri daha uzun süre kullanmalarına olanak sağlıyor.

Uzun senelerdir kendi ahşap sektöründe hizmet vererek sistre cila uygulaması yapan şirket, hizmeti üç aşamalı olarak gerçekleştiriyor. İlk aşama işlemi olarak 40 kum yani kalın zımparalama işlemini sayarken bu sayede parkelerde bulunan eski cila izlerinin yok edilmesi sağlanıyor. Zımparalama işlemini 3 aşama olarak gerçekleştirdikten sonra ikinci aşamada parke aralarındaki boşlukların kapatılması için macun çekişme işlemi gerçekleştiriliyor. Ve son olarak sayabileceğimiz üçüncü aşamada ise sistre ve cilalama yaparak parkelerin daha güzel ve yeni bir görünüm kazanmasını sağlanıyor. Ladiksan Parke firmasının bu hizmetine dair diğer merak edilen detaylara sistrecilausta.com adresi üzerinden erişebiliyorsunuz.

Firmanın Cilalama ve Silme Hizmetlerinin Ücretleri

Parkelerini eskisi gibi yepyeni şekilde görmek isteyen veya parke sildirme gibi hizmetlerin yanı sıra firmanın diğer ahşap parke hizmetlerini tercih eden müşteriler daha çok parke sistre cila fiyat konusunu araştırıyorlar. Aslında araştırmakta sonuna kadar haklılar nedeni ise her sektörüde olduğu gibi ahşap parke sektörü içerisinde yer alan firmalarda bu işlem için maalesef insanlardan yüksek ücret talep edebiliyorlar. Ancak Ladiksan Parke firması verdiği tüm hizmetler için müşterilerini düşünerek ekonomik bir tarife sunuyor. Bu sayede insanlar daha temiz zeminlere ayak basarak ahşap parkeye basmanın ve sağlıklı şekilde rahatça huzurlu yıllarının tadını çıkarabiliyor.