ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Trabzonspor'un 11 kişilik kadrolarında, ligde geçen haftaki maçlara göre beşer değişiklik yapıldı.

Ligde 6-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Douglas, Musa Nizam ve Muhammet Demir'i kadroya almayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bu futbolcuların yerine kaleci Esteban, Cardozo, Mustafa Yumlu, Salih Dursun ve Güray Vural'ı görevlendirdi.

Mandıralı, geçen hafta ilk 11'e dahil ettiği genç oyuncular Savaş Çakır, Semih Karadeniz ve Yusuf Yazıcı'yı bu maçta da sahaya sürdü.


- Antalyaspor cephesi


Antalyaspor'da ise deplasmanda kazanılan Mersin İdmanyurdu maçının kadrosunda bulunan Ozan Evrim Özenç, Gökhan Yılmaz, Sakıb Aytaç, Danilo ve Eto'o yerini, Fornezzi, Kadir Bekmezci, Motta, Charles ve Ömer Şişmanoğlu'na bıraktı.

Antalyaspor'da izinli olan Eto'o ile sakatlığı bulunan Chico'nun yanı sıra Ozan Evrim Özenç, Sakıb Aytaç, Mbolhi, Can Arat, Celustka, Lazarevic ve Emrah Başsan maç kadrosunda yer almıyor.