Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile golsüz berabere kalan Antalyaspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.
Süper Lig’de geçen sene başarılı bir sezon geçiren Antalyaspor, 2016-2017 sezonuna istediği gibi başlayamadı. Kırmızı-beyazlılar 5 hafta sonunda 2 beraberlik ve 3 yenilgi alırken, gol yollarında sorunlar yaşıyor. Akdeniz temsilcisi 5 maç sonunda rakip kaleye 4 gol atarken, kalesinde ise 8 gole engel olamadı. Antalyaspor, geçtiğimiz sezon 5 hafta sonunda rakip ağlara 10 gol atma başarısı göstermişti.

SON 6 RESMİ MAÇTA GALİBİYET YOK
Antalyaspor, Süper Lig’de oynadığı son 6 resmi maçta galibiyet yüzü göremedi. Akdeniz temsilcisi oynadığı son 6 maçta 2 beraberlik, 4’de yenilgi aldı. Kırmızı-beyazlılar en son geçtiğimiz sezonun 33. haftasında sahasında Trabzonspor’u 7-0 yendiği maçta galibiyet yüzü görebilmişti. Antalyaspor, sonrasında oynadığı 6 maçta sırasıyla geçen sezonun son haftasında Gaziantepspor’a 2-0 yenilirken, bu sezonun ilk haftasında Osmanlıspor ile 0-0 berabere, Aytemiz Alanyaspor’a 2-1, Atiker Konyaspor’a 3-1, Kardemir Karabükspor’a 3-2 yenilirken, Akhisar Belediye Gençlikspor ile de 0-0 golsüz berabere kaldı.
Öte yandan Antalyaspor, bir günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
(İHA)