Çünkü pandemi ile birlikte daha çok evde kalmaya ve daha çok evde vakit geçirmeye başladık. Dolayısıyla kendimize zaman ayırmak için çok daha fazla zamanımız olmaya başladı. Yabancı diziler arasında ise en çok Amerikan dizileri, Asya dizileri ve Kore dizileri dikkat çekmektedir. Kore dizileri izle ile en popüler Kore dizilerini izlemeniz mümkündür. Boys Over Flowers, City Hunter ve The Heirs en çok dikkat çeken ve en sevilen Kore dizileri arasında yerini almaktadır.

Yalnızca Kore dizileri değil, Asya dizileri de oldukça ilgi çekmektedir. Asya dizileri özellikle son birkaç yılda oldukça popüler olmuştur. Asya dizileri arasında en popüler diziler ise; Do Do Sol Sol La La Sol, School 2017 ve Full House sayılabilir. Popüler gençlik dizileri olarak sınıflandırabileceğimiz bu diziler son yıllarda en fazla seyredilen Asya dizileri arasında yer almaktadır. Asya dizileri izle ile daha fazlasına ulaşmanız da mümkündür. 

Hint dizi severleri de adeta bağımlısı olmaktadır. Hint tarzı diziler; Asya dizileri ve Kore dizilerinden çok farklıdır. Ancak Hint dizileri de en az onlar kadar ilgi görmektedir. En meşhur Hint dizileri arasında ise Tatlı Bela, İki Yabancı, Yalancı Bahar, İkimizin Yerine, Sensiz olmaz ve Bıçak Sırtı dizileri yer almaktadır. Hint dizileri izle ile bunları ve daha fazla diziyi izlemeniz mümkündür.