RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Eskişehir Hentbol ile mücadele edecek Ardeşen Gençlik'in antrenörü Ali İhsan Tekin, Yenimahalle Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyeti unuttuklarını, Eskişehir deplasmanında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde son oynadıkları maçta Yenimahalle Belediyespor karşısında yaşanan sakatlıkların oyuna ve sonuca etki ettiğini, alınan 34-32'lik mağlubiyetin lig içerisinde telafisinin olduğunu belirtti.

Eskişehir Hentbol maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Tekin, "Mağlubiyetin olumsuz etkilerini hafta içi atarak sadece Eskişehir Hentbol maçını düşünüyoruz. Üzerimizdeki olumsuz havayı attık ve Eskişehir'den galibiyetle dönmek istiyoruz. Eskişehir'de geçtiğimiz yıllarda oynadığımız maçlarda taraftar desteğimiz çok iyiydi. Aynı desteği bekliyoruz." dedi.

Tekin, galibiyet serisi yakalamak ve ligde üst sıralardan kopmamak için mücadele ettiklerini anlatarak, "İnşallah Eskişehir'den galibiyetle dönüp sonrasında evimizde oynayacağımız Zağnosspor maçına hazırlanacağız. Hedefimiz iki maçı da kazanarak yukarılardaki yerimizi korumak. Bunu başaracak tecrübeye sahibiz." diye konuştu.

Rize temsilcisi yarın saat 15.00'te Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda Eskişehir Hentbol ile mücadele edecek.