RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, yarın deplasmanda Kastamonu Belediyespor Kulübü ile yapacağı karşılaşmayı kazanarak ikinci yarıya galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 16 puanla ikinci sırada tamamladıklarını hatırlattı.

Ligin ikinci yarısına Kastamonu Belediyespor deplasmanında başlayacaklarını ifade eden Zenginal, "Sezonun ikinci yarısında puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Bu nedenle ikinci yarıya moralli başlamak çok önemli. Kastamonu Belediyespor önemli bir ekip ve zor olacağını biliyoruz. İki önemli oyuncumuzu sakatlığı nedeniyle bizimle olamayacak. Her ne şartla olursa olsun galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyoruz" dedi.

İkinci yarının çok daha zor geçeceğini vurgulayan Zenginal, "Hentbolda taraftar çok önemli. Bir kişi bile olsa taraftarımızın takımlarının yanında olmasını istiyoruz. Kastamonu deplasmanında da bu anlamda sayıları kaç kişi olursa olsun, taraftarlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Rize ekibinde, Jelena Pirsl ve Olga Vashcuhk sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.