RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nde, hafta sonu deplasmanda Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Hikmet Vurgun, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftalık bayram ve milli takım arasından sonra çalışmalara başladıklarını belirterek, bu sürede sakat oyuncuları forma sokma şansı yakaladıklarını anlattı.

Bu hafta, son üç senenin şampiyonu olan Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacaklarına işaret eden Vurgun, "Rakibi önemsiyoruz ancak onlardan daha iyi oynayıp maçı kazanmak istiyoruz. Maçı kazanarak lige ekstra bir motivasyon ve hava katmak istiyoruz" diye konuştu.

Vurgun, sakatlığı süren oyuncularının da bulunduğunu belirterek, geçen hafta dişi kırılan Jaroslava, bu hafta antrenmanlarda sakatlanan kaleci Jelana ve Sandra'nın tedavilerinin sürdüğünü söyledi.

Ardeşen'in ülke genelinde ülke genelinde hentbola farklı bir hava kattığını dile getiren Vurgun, Muratpaşa Belediyesi'yle oynancak maçın ligin ilk yarıdaki liderini belirleyecek önemli maçlardan biri olduğunu kaydetti.