RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig'inde liderliğini sürdüren Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, "Enerjimizi ve emeğimizi maksimum düzeyde ortaya koyarak Avrupa’da final, ligde şampiyonluk istiyoruz" dedi.

Oğuz, yaptığı açıklamada, Türkiye’yi Avrupa Bayanlar Challenge Kupası'nda temsil edeceklerini belirterek, ligde ve Avrupa'da önemli işler yapacak iddialı bir ekip kurduklarını anlattı.

Son üç sezonun lig şampiyonu Muratpaşa Belediyesi karşısında deplasmanda elde ettikleri 25-23'lük galibiyetin tesadüf olmadığını ifade eden Oğuz, "Zor bir deplasmanda son şampiyonu yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ligde aldığımız galibiyetle liderliğimizi perçinledik. Hedefimiz, lig sonuna kadar bulunduğumuz yeri korumak" diye konuştu.

- "Avrupa’da final, ligde şampiyonluk istiyoruz"

Oğuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize ziyaretinde kendileriyle görüştüğünü dile getirerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ligde ve Avrupa'da kupa sözü verdiklerini kaydetti.

Ligde ve Avrupa'da başarılı olmak için çalıştıklarını vurgulayan Oğuz, "Enerjimizi ve emeğimizi maksimum düzeyde ortaya koyarak Avrupa’da final, ligde şampiyonluk istiyoruz. Muratpaşa Belediyesi karşısında elde ettiğimiz galibiyet, Avrupa’da final oynayacak bir takımın ayak sesleri oldu" ifadesini kullandı.