İngiltere Premier League ekiplerinden Arseanl'ın Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger, nihayet transfere para harcamaya karar verdi.

Kulübün ciddi anlamda finansal kaynakları olmasına rağmen transfere para harcama politikası gütmeyen Fransız teknik adam, nihayet genç oyuncu takıntısından kurtuldu ve Arsenal'ın 8 yıllık kupa orucunu bozmak için transfer yapmaya karar verdi.

Eski Arsenal başkanvekili David Dein yaptığı açıklamada, "Wenger, yeryüzündeki en iyi teknik adamlardan bir tanesi. 30 yıldır bu işi yapıyor dolayısıyla ne yapması gerektiğini bilen bir adam. Gerçek şu ki, takımın takviyeye ihtiyacı var ve Wenger'in bu takviyeleri yapacağını biliyorum. Kafasındaki tek soru işareti gerçek yeteneği ayırt edebilmek ve doğru karar vermek" ifadelerini kullandı.

Arsene Wenger ile olan yakın arkadaşlığı ile bilinen Dein ayrıca, Wenger'in Arsenal'ının gelecek sezon hem Manchester United hem de Manchester City'i gölgede bırakacağını iddia ederek sözlerini noktaladı.

Arsenal en son 2005 yılında, penaltılarda Manchester United'ı mağlup ederek İngiltere Federasyon Kupası'nın sahibi olmuştu.