Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, zorlu Sivasspor ve Lille maçları öncesi takımın son durumuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Programa katılan Şakar, F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın avukatlarından Fakik Işık'ın yaptığı kışkırtıcı açıklamalara, "2. ve 3. şahıslarla hiçbir zaman muahatap olmadık. Bundan sonra da böyle bir düşüncemiz yok" diye cevap verdi.

HER İKİ MAÇA DA HAZIRIZ

Trabzonspor'un Sivasspor ve Lille maçı hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren Şakar, "Beşiktaş maçının ardından takımımızın hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Hafta sonu Sivasspor'la maç yapacağız, ardından Fransa'nın Lille takımıyla çarşamba günü zorlu bir maçımız var. Takımımız her iki maça da hazır" dedi. 

ŞAMPİYONLARLAR LİGİ'NDE 6 PUAN ÖNEMLİ BAŞARI

Asbaşkan Şakar, Trabzonspor'un tarihindeki en önemli Avrupa karşılaşmalarından birine çıkağının hatırlatılması üzerine; "Evet Lille maçı bizim için çok önemli ve kaybememiz gereken bir karşılaşma. İyi bir takımımız var. İlk defa katıldığımız şampiyonlar liginde 6 puan topladık. Bu hiç küçümsenecek bir durum değil; iyi bir sonuç diye düşünüyorum. Maçı en azından bir beraberlikle tamalarsak; grup ikincisi olarak gruplara kalacağımıza inanıyorum. Bu konuda futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyorum. İnşallah en iyi sonuçla dönüp ülkemize de bu gururu yaşatacağımıza inanıyorum" şeklinde cevap verdi. 

ZAMAN ZAMAN KÖTÜ FUTBOL OYNUYORUZ

Son haftalarda alınan kötü sonuçalara da değinen Şakar, "Çok maç yapıyoruz, takımımız yorgun, gibi mazeretlere sığınmak istemiyorum. Takımız çok iyi; ama bazen futbolda küçük düşüşler olabiliyor, zaman zaman kötü futbol oynuyoruz. Tüm bunlara rağmen ben takımımızdan ve aldığımız sonuçtan memnunum" dedi. 

BİLETLERİN DÖRTTE İKİSİNİ TÜRK TARAFTARLAR ALMIŞ...

Konuşmasında Lille maçı biletleriyle ilgili de açıklamalar yapan Şakar, "Lille stadının 17-18 bin kişilik bir kapasitesi var; bize 1050  bilet ayırdılar. Biletler internette satışa çıkar çıkmaz tükendi. Fakat Türk vatandaşlarımız trübünlerinin diğer bölümleri için bilet alıyorlardır mutlaka; ama ben bunu nasıl yaptıklarını bilmiyorum. Duyumlarıma göre biletlerin dörtte ikisini Türk taraftarlar satın almış"

 2. ve 3. şahıslar muhatabımız değil
 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın, "Fenerbahçeli futbolcuların alın terleri sonucu kazanılan kupayı almak o kadar kolay mı? Bu işler bu denli ucuz değil. Sen müze müdürüsün. Eğer illa bir kupa istiyorlarsa sen yeni bir kupa yaptır. Üzerine de 'Operasyon Kupası' yazdır ve Trabzonspor Müzesi'ne gönder" sözlerinin hatırlatılması üzerine Şakar, "Trabzonspor olarak 2. ve 3. şahıslarla hiçbir zaman muahtap olmadık. Bu konuda da böyle bir polemiğe girmek gibi bir düşüncemiz yok. Bütün Trabzonsporlular rahat olsunlkar sezon sonunda gülen, taraf biz olacağız" diyerek sözlerini tamamladı.