Çok kısa süre içerisinde hızlı bir gelişim kaydede nastropaycard yakın gelecekte vazgeçilmez bir sanal ödeme kartı olacaktır. Bu kadar hızlı gelişen bir yöntem olan astropay kartı biraz tanıtalım sizlere. Astropay kart 16 haneli rakamlardan, 4 haneli cvv kodundan oluşan  oluşan sistematik bir kod sistemidir. Astropay dolar kurlu ve tek kullanımlık olarak üretilen bir sanal karttır.  Genel olarak 5 $  den başlayarak 1000 $ lik sanal pin kodları şeklinde basılır ve satışa sunulur. Bu astropay ürünün satışını yapan bir çok site mevcuttur.  Astropay alımı yapacağınız sitenin güvenilir olmasına özellikle dikkat etmelisiniz. Size önerebileceğimiz resmi bir bayi  sitesi olan tumpay.com dur. 

Astropay Kodu Satın Alınması

Astropay satın alınırken yöntem oldukça basittir.  Astropay satış hizmetini sunulan sitemizin canlı chatine bağlanarak kaç usd ve hangi banka ile almak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Alanında uzman temsilcilerimiz sizi yönlendirerek yardımcı olacaklardır. Temsilcimize ödemeyi yaptıktan sonra belirtmeniz durumunda astropay müşteri temsilcimizi size ilgili bankanın hesap numarasını verecektir. Havale işlemini gerçekleştirdiğinizde astropay kodu size sms, mail veya canlı müşteri desteğinden verilecektir. Bu işlemin süresi sizin ödemeyi gerçekleştirmenizden itibaren 1 dk lık kısa bir süredir. 

Astropay Kodun Kullanımı

Bu kodun kullanım alanları oldukça çeşitlidir. Genel olarak astropay oyun sitelerinde, alışveriş sitelerinde, facebook’ ta, reklam sitelerinde, çevrimiçi canlı chat sitelerinde sıkça kullanılmaktadır.  Firmaların kendi aralarında artan rekabet neticesinde ödeme yöntemlerini geliştirmekte ve astropay ile ödeme yöntemine hızla geçmektedir. Astropay almak ve astropay kullanmak bu kadar basit iken, kredi kartı bilgilerinizi bilmediğiniz, tanımadığınız sitelerde  paylaşmak zorunda kalmazsınız. Güvenli bir ödeme yöntemi olan astropayı en kısa süre de tanımanızı öneririz. 

Astropay Geri Ödenir Mi

Kısaca cevaplamak gerekirse evet Astropayın geri ödemesi yani astropay bozumu mümkündür. Sitelerden astropay ile ödeme aldığınızda bunun Türk Lirasına çevirimi oldukça basittir ve bu yönteme astropay bozdurma denir. Astropay bozdurma sitemiz tumpay.com da yapılmaktadır. En yüksek kurdan alınan astropay kodlarınız 1-2 dk içerisinde hesabınıza havale ile gönderilir. Bu alanda bir çok dolandırıcı site mevcuttur bu konuda özellikle dikkat etmeniz gerekir, astropay numaranızı paylaştığınız sitesinin güvenilir ve sürekli alışveriş yaptığınız bir site olmasına dikkat edin.