Etiler'de trafikte tartıştığı bir otomobil sürücüsü eski mankeni üç yerinden bıçaklayarak yaraladı. Ünlü manken ve oyuncu Atilla Saral trafikte yol verme nedeniyle çıkan tartışmada bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda Ata Oğuz da kavgada elinden yaralandı. Avuç içi damarı kesilen Oğuz ameliyata alındı.

YOL VERME YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre olay Beşiktaş Etiler Tepecik Yolu üzerinde meydana geldi. Oyuncu Atilla Saral öğlen saatlerinde evinden çıktı. Özel otomobiliyle Etiler Akmerkez'e doğru giderken aynı istikamete giden Ata Oğuz'un aracı ile karşılaştı. Bu esnada yol verme nedeniyle Oğuz ile Saral küfürleşmenin ardından kavga etmeye başladı.

 

BIÇAK ÇEKTİ

Ata Oğuz Saral'a bıçak çekti. Saral'ın üstüne yürüyen Oğuz, Saral'ı her iki bacağı ile sırtından bıçakladı. Kavga esnasında Oğuz da elinden yaralandı. Oğuz' un avuç içi damarı kesildi. Hastaneye kaldırılan Oğuz ameliyata alındı.

SARAL AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Atilla Saral İstinye Devlet Hastanesinde ayakta tedavisi yapıldıktan sonra Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Saral karakola girişinde basın mensuplarının soruları üzerine olayı anlattı. Saral " Ben ona bu taraftan geçmesini söyledim. Küfür etti bana neden küfür ediyorsun dedim bir daha küfür etti. Ardından aramızda tartışma çıktı. Sonra arabadan inince de çıkardı bıçağını işte. Her iki bacağımdan bir de sırtımdan bıçakladı. Ne iş yaptığını, kim olduğunu bilmiyorum öğreneceğim şimdi. Sağlık durumum iyi, kötü olan bıçaklama, bıçaklanma. İstanbulher yerde millet gergin, herkes sıkıntılı. Şikayetçi olacağım" dedi.