A Milliler, Abdullah Avcı yönetiminde oynadığı resmi ve özel toplam 11 maçta 5 galibiyet ve 6 yenilgi alırken, hiç berabere kalmadı.

Bu tabloya bakıldığında Avcı'nın şu an için başarısız olduğunu söylemek mümkün. Belki geleceğimizi kurtaracak ancak dün akşam yayıncı kuruluşa verdiği demeçteki yüz ifadesi büyük tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA AVCI'YA BÜYÜK TEPKİ

Sosyal medya kullanıcıları da hem bu yüz ifadesine hem de başarısızlığa adeta öfke kustu. İşte bazı kullanıcıların mesajları:

somebody elses lover

bu adamın istifa etmesini bekleyenler, yeryüzünün en saf ve temiz insanları sanırım. bakın arkadaşlar, bir dahaki milli maç olan 22 mart 2013 andorra türkiye maçına kadar tam 5 ay var. bu adam aylık 150 bin lira para kazanıyor, 5 ayda 750 bin lira yapar. arada "andorra'yı izlemeye gidiyorum" diye yurt dışı gezileri falan da yapacak beleşinden. neden istifa etsin lan, enayi mi bu adam. 5 ay yatarak, milletin vergisinden cebine 750 bin kağıt indirecek. ne güzel lan.

o yüzden gülmesine şaşırmayın. ben olsam karnımı tuta tuta gülerim ropörtaj sırasında, "istifa edecek misiniz?" sorusu gelince kahkahalara boğulurum.

mehmet ensan‏@mehmetensan

SON DAKİKA!! Abdullah Avcı ve Yıldırım demirören aşırı kulak çınlamasından hastaneye kaldırıldı #AbdullahAvcıistifa

Nafer Ermiş‏@NaferErmis

Abdullah Avcı'nın ne yaptığını biliyor olma ihtimali < hava kaçıran balonun iradesi+kopan tekerin rotası + Ajdar'ın şarkı yazarkenki bilinci

İstiklal Akarsu‏@istiklalAkarsu

Keşke Milli takımın başına Abdullah Avcı yerine Yılmaz Vural gelseydi, yine yenilirdik ama çıkan futbolcuya filan saldırır aksiyon olurdu.

sudan gelen eşek‏@sudangelenesek

Sıradaki şarkı Abdullah Avcı için gelsin: Bu takım sana extra large sana extra large sana extra large..

Arena Aslanı‏@ArenAslani

Milli takım kişisel çıkarların ve egoları tatmin etmenin yeri değildir sayın Abdullah Avcı.