UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi 2. tur müsabakalarının kura çekimi yarın İsviçre’de yapılacak.
Devler Ligi ile Fenerbahçe ve Galatasaray’ın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi yarın İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. TSİ 13.00’te başlayacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından TSİ 14.00’te Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yer aldığı Avrupa Ligi’nin kura çekimi yapılacak.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY’A ZORLU RAKİPLER
Şampiyonlar Ligi C Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak Avrupa Ligi’ne kalan Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. sırada bitiren Fenerbahçe, kurada 2. torbada yer alacak. Fenerbahçe ile Galatasaray, Devler Ligi’nde seribaşı olan Porto, Olympiakos, Manchester United, Bayer Leverkusen ya da UEFA Avrupa Ligi’nde yer aldıkları grupları lider olarak tamamlayan Molde, Liverpool, Krasnodar, Napoli, Rapid Wien, Braga, Lazio, Lokomotiv Moskova, Basel, Tottenham Hotspur, Schalke 04 ve Athletic Bilbao kulüplerinden biriyle eşleşecek.
Sarı-lacivertli ekip, grup müsabakalarında aynı grupta yer aldığı için Norveç ekibi Molde ile eşleşemeyecek.
UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 turunun ilk maçları 18 Şubat’ta rövanşları ise 25 Şubat 2015’de oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin maç programları da kura çekimi sonrası belli olacak
(İHA)