Trabzon Ayasofya Mahallesi Yenice Sokak’ta lastikleri kesilen 20 aracın sahipleri sabah arabalarının yanına gittiklerinde şok yaşadı.
Taka Gazetesinden Hakan Şener'in haberine göre;  Yenice Sokak’ta oturan ve arabasının 3 lastiği de kesilmiş olan Temel Sakaoğlu, “Akşam 11’de evimin önüne arabamı park ettim, sabah 7’de kalktığımda arabamın 3 lastiği de kesilmişti. Sonra yanımdaki araçlara baktım hepsinin lastikleri kesilmiş. Bu kadar aracın nasıl lastiklerini patlattılar anlam veremiyorum. En az 20 arabanın lastikleri patlaktı, kim neden yaptı? Kimse de ne görmüş ne duymuş. Emniyete gidip şikayette bulunduk, bu işi yapanların mutlaka cezalandırılması gereklidir” dedi.


SORUN YOK KEYFİ YAPMIŞLAR

Mahalle sakinlerinden Fatih Bebek ise, “Fatih mahallesi yenice sokak aracımın gece 4 lastiğini kesmişler. Sabah işe gitmek için evden çıktım. Aracımın yanına indiğimde lastiklerimin hepsinin kesik olduğunu gördük. Şok oldum. Bu mahallede ilk kez böyle bir şey oluyor. Sadece benim arabamın lastiklerini kesmemişler. Hangi mantıkla, hangi akılla yapmışlar bilmiyorum. 20 tane arabanın lastiğini kesmişler yazık değil mi? Kimse ile de sorunumuz yok, bu tamamen keyfi yapılmış bir şeydir. Emniyetin sıkı bir çalışma ile bunları yakalamasını istiyoruz” şeklinde konuştu.