Bursa'da düzenlenen süper lig maçlarında kazak rakibi ile yaptığı prestij karşılaşmasını nakavt ile kazanan Trabzonlu milli sporcu Mehmet Aygün bu karşılaşmayı da rahat geçerek Türkiye şampiyonasına daha iddialı bir adım attı.

Karşılaşmada saldırgan dövüşmediği konusunda eleştirilere de cevap veren Aygün "Benden Ucuz Kahramanlık Bekleyenler Var. Küçük Maçlarda Büyük Performans Sergilemek Sporculuk Hayatım Boyunca Tarzım Olmadı. Yenebileceğimi Bildiğim Rakibe Karşı Güdülenme Olmuyor. 16 Yıldır Sporun İçindeyim. Son Türkiye Şampiyonam Öncesi Hazırlık Maçı Mahiyetinde Bir Maça İştirak Ettim. Rahat bir maç oldu ve kazandım." şeklinde konuştu

2014 yılına çok güzel bir giriş yaptığını belirten Aygün " Bu yıla güzel bir başlangıç yaptım. İnşallah başarı grafiğimi sürekli arttırarak ilerlemek için çok çalışıyorum." dedi. Maçlarının galibiyetlerle devam edeceğini ifade eden Aygün şunları söyledi: " Bu yıl kendimize çok güzel hedefler belirledik. Hedeflere ulaşmak için çok çalışıyorum. Önümüzde bir çok karşılaşma var. Bütün maçlara final havasında çıkıyorum. Bu karşılaşmada çok fazla efor sarfetmedim. Beklentilere karşılık vermememin sebebi önümüzde Türkiye Şampiyonası var. Sakatlanmamak adına daha önemli karşılaşmalara kendimi saklamış oldum. Türkiye Şampiyonasında çok güzel maçlarla çok güzel sonuçlar çıkaracağım." Kendisine güvenen ve destek olan herkese teşekkür ettiğinin altını çizen Aygün " Her zaman temsil duygusu ile müsabakalarıma çıkıyorum. Ben yapmış olduğum karşılaşmalarda sevenlerimi, şehrimi ve yurt dışında da ülkemi temsil duygusu ile hareket ediyorum. İnşallah hep birlikte güzel başarılara imza atacağız." ifadelerini kullandı.