Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasının kapanış maçında Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi, Bursa’ya geldi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da futbolcularını yalnız bırakmayarak takım otobüsü ile Bursa’ya gelmesi dikkat çekti.
Spor Toto Süper Ligi’nin 10. haftasında yarın saat 20.00’da Atatürk Stadı’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Bursa’ya Yalova’dan karayoluyla geldi. Az sayıda Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertli kafileyi karşılamak için konaklayacağı otelin önüne geldi. Fenerbahçe otobüsünün otele gelmesiyle birlikte takımları lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AZİZ YILDIRIM’DA TAKIM OTOBÜSÜYLE GELDİ
Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım’ın da futbolcularını ve teknik heyetini yalnız bırakmayarak Bursa’ya takım otobüsü ile gelmesi dikkat çekti. Ayrıca Bursa polisinin de otel önünde yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

FENERBAHÇE’NİN 19 KİŞİLİK KAFİLESİ
Fenerbahçe’nin 19 kişilik kadrosunda şu isimler bulunuyor:
"Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo."
(İHA)