Yeniden görülmeye başlayan şike davasında ifade veren Aziz Yıldırım, operasyonun kumpas olduğunu ileri sürerek, "Türkiye Cumhuriyetinin içinde bir başka devlet kurulursa bunun karşısında oluruz” dedi ve beraatını istedi.
Şike davasının yeniden görülmesine başlandı. Duruşma öncesi açıklama yapmak üzere İstanbul Adliyesi önüne gelen bir grup Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı. Grupla Fenerbahçe taraftarlarının arasında giren güvenlik güçleri, taşkınlık çıkaran 2 kişiyi de gözaltına aldı.

REDDİ HAKİME RET
Duruşmada, bordo mavili kulübün avukatlarının "reddi hakim" talebi reddedildi. İfade veren Aziz Yıldırım ise, “Başkanı olduğum tek örgüt, Atatürk Türkiye’sinin en büyük sivil toplum ve spor örgütü olan Fenerbahçe Spor Kulübü’dür. Suçumuz Fenerbahçeli ve vatansever olmaksa, ölene kadar mahkum yaşamayı göze aldığımızı bildiririm” dedi.
Yaşananların sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’ye değil, bu toprakları vatan yapan tüm değerlere yönelik olduğunu söyleyen Yıldırım, “Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde bir başka devlet kurulursa bunun karşısında oluruz. Ben hastanedeyken, yatacağım yer belliydi. Adres Metris’ti... Bu bir planlanmış operasyondu... ’Ne şikesi memleket elden gidiyor’ dediğimde ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı. Oda Tv, Ergenekon, Balyoz... Türkiye tüm bu davaların yükünden kurtulmalı. Beraat kararları verilmeli” dedi.
Aziz Yıldırım, ifadesinin sonunda beraatını talep etti.
(İHA)