D-Smart'ta yayınlanan Bol'ca Futbol programına konuk olan Teknik Direktör, Seçil Menteş'in ve Emre Bol sorduğu sorulara cevap verdi.

Bahar Özgüvenç, Süper Lig'deki şampiyonluğu ele alarak zirvede olan takımı değerlendirdi. Beşiktaş'ın teknik direktörü olan Sergen Yalçın için flaş sözler söyleyen Özgüvenç programa damga vurdu. İşte o açıklamalar. maç izle  

Beşiktaş'tan Flaş Açıklama!

Şampiyonluk duygusunu yaşayan Teknik Direktör Bahar Özgüvenç, yayınlanan futbol programındaki açıklamaları geceye damga vurdu. D-Smart'ın harika programı Bol'ca Futbol programına konuk olan teknik direktör şampiyonluktan dolayı da çok mutlu olduğunu belirtti. 

Bahar Özgüvenç, Süper Lig'deki şampiyonluktan çok mutlu olurken takım hakkında da açıklamalar yaptı. 

Ögüvenç açıklamasında, '' Her takımda zaman zaman olan 3-4 oyuncunun sergilediği kötü performans tüm takıma yansıyor ve performans birden aşağı çekiliyor. Bu elbette gerçek. Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğum için konuşmuyorum ama bir teknik direktörün en belirgin özelliği cesur olması. Beşiktaş, elindeki oyuncuları değerlendirerek güzel bir takım yarattı. Larin'i kimse istemezken Larin alınarak harika bir seçim yapıldı” cümlelerine yer verdi.

Ögüvenç ayrıca, ''6 ay öncesine kadar Beşiktaş'ın durumu kötüydü. Son 2-3 haftaya gelene kadar lider olacağı düşünülemezdi. Sergen Yalçın'da cesur olmasaydı bu iş şampiyonluğa gelemezdi. '' sözleriyle açıklamasını tamamladı.