Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi’nin 1 Mayıs’ta ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu için seçim çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Hüseyin Balaban ve ekibi, Maçkaspor, Trabzon Karadeniz Spor Kulübü Derneği ve Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Katıldıkları her yerde projelerini dile getiren Balaban ve ekibi, göreve gelecekleri andan itibaren amatördeki büyük değişimin hissedileceğini anlatıyorlar.
 
Bundan sonra amatör kulüplerinin ışıklandırma parası vermeyeceklerini vurgulayan Balaban, “Soyunma odası derdi de olmayacak. Altını çizerek söylüyorum. Soyunma odaları birilerine kiralanmayacak. Burada siyasi kimlik olmayacak. Kişisellik ön plana çıkmayacak. Bizde görev yapan yöneticilerin hiçbiri ikinci bir görev almayacaklar” dedi.
 
Siyasetten en üst düzeyde yararlanacak bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden ASKF Başkan Adayı Hüseyin Balaban, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz de siyasetçilerle resim paylaşmasını biliriz ancak algı yaratmaya hiç gerek yok. Trabzon’da herkes herkesi gayet iyi biliyor. Yönetimimizde siyasetten en iyi derecede faydalanabilecek arkadaşlarımız var” dedi.