Premier Lig’de mücadele eden Manchester City’nin İtalyan hocası Roberto Mancini, Liverpool’da problemler yaşayan Uruguaylı golcü Luis Suarez’in kendisine eski oyuncusu Mario Balotelli’yi hatırlattığını söyledi.

Uzun süredir Suarez’in peşinde olan Mancini, Gazetta Extratime’a yaptığı açıklamada bir dönem birlikte çalıştığı haşarı yıldız Mario Balotelli ile Luis Suarez’in birbirine çok benzedikleri söylerken, “İkisini de bu açıdan değerlendirdiğimizde problemli olduklarını söylemek mümkün. Ama oyunlarına bakarsak ikisi de birer şampiyon.” ifadelerini kullandı.

Balotelli’nin 20 Milyon Avro karşısında Milan’a gitmesine izin veren İtalyan çalıştırıcı uzun bir süredir de Liverpool’un golcüsü için şansını zorluyor. Kırmızılar Uruguaylı golcüyü 47 milyon Avro’ya bırakabileceklerini duyurmuştu.

Roma’nın Brezilyalı defans oyuncusu Marquinhos’u da çok beğendiğini ileten Mancini, “Marquinhos’u çok beğeniyorum ama Roma’nın onu göndereceğini sanmıyorum. 2 transferle seneye zirveye oynarlar.” dedi

Federasyon Kupası Finali’nde Wigan’a yenilmelerinin ardından basında çıkan eleştiriler hakkında konuşan başarılı menajer, “Basında çıkanların hepsinin kurgu olduğunu söylemeliyim. Onlara kalırsa Ferguson ve Laudrup dışında herkes kovulmalı. Ama gerçeğe bakarsak da Manchester City olarak geçen sene aldığımız şampiyonlukla Chelsea, Arsenal ve Manchester United’ı rahatsız etmeye başladık. 35 yıldır ortada yoktu. Biz bir kuralı bozduk.” açıklamalarını yaparak kendini savundu.

(Goal)