Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme, "Şimdiye kadar gelen arkadaşların katkısı var. Bana göre en büyük transfer hocamız, gerçekten çok istekli ve arzulu. Başarıya aç bir adam. Büyük takımdan gelmesine rağmen geçekten çok uyumlu gidiyoruz" dedi.
Gaziantepspor’un takım kaptanı Elyasa Süme, hafta sonu oynanacak Spor Toto Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya geleceği Gençlerbirliği maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantepspor cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Elyasa Süme, "Şimdiye kadar gelen arkadaşların katkısı var. Ama bana göre en büyük transfer hocamız gerçekten çok istekli ve arzulu başarıya aç bir adam" dedi.

“Güzel bir hava yakaladık”
Uzun bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren Elyasa Süme, ”Yeni bir hocamız geldi. Normalde yurt dışına çıkacaktık. Hocamız yurt içinde kalmamamızı istedi. Erzurum’a gittik ilk kamp döneminde kondisyon ağırlıklı bir çalışma oldu. İkinci kamp dönemi Boluday’dık. Orada daha fazla hazırlık maçları oynadık. Bizim için verimli oldu. Tabii sonuçlar önemli değil ama aldığımız galibiyetlerle hazırlık maçlarında tabii ki bir özgüven oldu güzel bir hava yakaladık. Çalışmalarımız da çok iyi gidiyor. Herkes çok iyi niyetli ve arzulu şimdi de lig haftasına girdik. Zorlu bir deplasman var Gençlerbirliği ile iyi bir takım ama elimizden geleni en iyisini yapım inşallah oradan 3 puanla dönüp Antepspor’a camiamıza 3 puanla başlamak istiyoruz” dedi.

“Bana göre en büyük transfer hocamız”
Süme, ”Şimdiye kadar gelen arkadaşların katkısı var. Bana göre en büyük transfer hocamız, gerçekten çok istekli ve arzulu. Başarıya aç bir adam. Büyük takımdan gelmesine rağmen geçekten çok uyumlu gidiyoruz. Onun dışında gelen diğer arkadaşlarla gerçekten bize katkı sağlayacak. Bunu zaten inşallah Gençlerbirliği maçında göreceğiz. Güzel bir başlangıçla gerçekten çok güzel işler başarabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
(İHA)