Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, bu hafta sonu başlayan Spor Toto Basketbol Süper Ligi maçları öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin Avrupa’nın en zor ligleri arasında yer aldığını vurgulayan Filipovski, "Zorlu ligde savaşan, her maça büyük istekle çıkan bir takım oluşturma çabası içindeyiz. Son derece verimli ve tatmin edici bir hazırlık kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Bu gibi hazırlık dönemlerinde ciddi bir sakatlık yaşanmaması önemliydi. Tek bir sakatımız var Tolga Geçim. Onun aramıza gelmesini bekliyoruz. Bu da basketbolun bir parçası sonuç olarak, şu anda hazırız ve ligin başlamasını bekliyoruz" dedi.
Sasa Filipovski, Banvit’in bu cumartesi günü İzmir’e Pınar Karşıyaka ile oynayacağı karşılaşma öncesinde de maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, "Pınar Karşıyaka da yeni bir antrenöre sahip. Onlar da yeni bir takım. Hızlı oynamaya çalışan bir takım. Zor bir maç olacak, sert bir maç olmasını bekliyorum ama biz oraya ilk galibiyetimizi almaya, ilk zaferimizi kazanmaya, bu uğurda çok iyi mücadele etmeye gidiyoruz. Umarım sonuç istediğimiz gibi olur" diye konuştu.
(İHA)