İspanya La Liga’da Barcelona ile Atletico Madrid CampNou stadında karşılaşıyor. Barcelona – Atletico Madrid maçı hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Barcelona – Atletico Madrid maçı saat kaçta , hangi kanalda ?


11 Ocak 2015
Karşılaşma :Barcelona – Atletico Madrid
Saat :22:00 Stat :NouCamp Stadı
Yayın : NTVSport Smart / HD ( Dsmart 76. Kanal )

Takımların Son durumları :

Barcelona :
Katalan ekibi Barcelona dev karşılaşma öncesi kolay maç olarak görülen Real Sociedad deplasmanında LionelMessi , Neymar ve İvan Rakitic gibi isimler yedek kulübesinde maça başlamışlardı . Maçın kolay geçeceğini düşünen LuisEnrique henüz maçın 2. dakikasında JordiAlba’nın kendi kalesine atmış olduğu gol ile takımı deplasmanda 1 0 geriye düştü. İlk yarıyı bu skorla geride kapatan Barcelona 2 yarıda oyuna giren LionelMessi ve Neymar’ın çabaları da gol ve galibiyet için yetersiz kaldı. Sonuç olarak bu önemli karşılaşma öncesi ağır bir darbe almış oldular. Bu maçı kazanmaları durumunda 1 maç eksiği bulunan ve şuanda lider olan Real Madrid’in 2 puan önünde zirvede yer alacaktı ve rakibi Atletico Madrid’e göre +3 puan averajı olacaktı. Bu maçın ardından Kral Kupasında Elche’yi konuk eden Barcelona düşük tempoda oynadığı karşılaşmada rakibini 5-0 yenerek rahat bir galibiyet aldı.

Barcelona – Atletico Madrid canlı maç izle

AtleticoMadrid :
Atletico Madrid ise kendi sahasında aldıkları 1-0’lık Villarreal mağlubiyeti sonrasında 2 maç üst üste kazandı. Kral Kupasında ise diğer bir İspanyol devi olan Real Madrid’i Madrid derbisinde VicenteCalderon stadında konuk etti. Devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı eski futbolcusu FernandoTorres’in ilk 11 de forma şansı bulduğu maçta 58. Dakikada RaulGarcia ve 76. Dakikada JoseHimenez’in golüyle 2-0 lık galibiyet alarak bir sonraki tur için avantaj sağlamış oldular. Atletico Madrid’de FernandoTorres transferi sonrası farklı bir sisteme bürüneceği iddaa edilen Diego Simeone ilk karşılaşmada Arda Turanı yedek bırakıp , FernandoTorres le ilk 11’de başlaması bu iddaaları daha da güçlendirdi. Diego Simeone alışagelmiş sistemine devam mı edecek yoksa FernandoTorresli yeni bir sistem mi oluşturacak bunu zaman gösterecek.

Muhtemel Kadrolar :

Barcelona:
Cladio Bravo , Martin Montoya , GerardPique , JavierMascherano , JordiAlba , İvan Rakitic , SergioBusquets , Andresİniesta , Neymar , LuisSuarez , LionelMessi

AtleticoMadrid:
MiguelAngelMoya , Diego Godin , GuilhermeSiqueira , Juanfran , JoseGimenez , Tiago Mendes , Koke , Arda Turan , Gabi , AntoineGreizmann , MarioMandzukic ( FernandoTorres )