Yerli ve ithal seçkin markaların satışının yanı sıra, üretimini yaptığı ürünler ile sektörde lider firma haline gelmiştir.

Dünyanın 50 ülkesine ihracat yapmaktadır kalitesi, lojistik organizasyonu ve satış sonrası destek konularındaki detay anlayışıyla, müşteri memnuniyetinde sağladığı başarı sayesinde kısa zamanda geniş bir kitleye hitap etmiştir.

Üretiminde ve ithal ettiği ürünlerde kalite ve tasarımı ön planda tutarak sektöre yön veren bir firma olmuştur

Her zevke ve bütçeye uygun, hem Berber Salon Ekipmanları, Berber Salon Demirbaşları hem de Kuaför Salon Ekipmanları, Kuaför Salon Demirbaşları seçeneklerimizle Miristanbul Kozmetik olarak yanınızdayız
ürün katagori guruplarımız

berber koltukları

berber tezgahları

kuaför koltukları

Mir İstanbul
Miristanbul Kozmetik, Türkiye’deki kuaför mobilyası ve berber tezgahları üreticileri arasında önde gelen firmalardan biridir.

Üretiminde ve ithal ettiği ürünlerde kalite ve estetiği ön planda tutan Miristanbul Kozmetik, isteğe bağlı tasarımlar ve alternatif ürün yelpazesi ile de müşterilerine hizmet vermektedir.

Avrupa ve Ortadoğu başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren Miristanbul Kozmetik, kurduğu lojistik altyapı ile müşterilerine satıştan sonra da desteğini sürdürmektedir.