Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgularken, "Çok şükür herhangi bir sakatlık olayı yaşamadık. Sezon başı kampları önemlidir. Tempomuz iyi. Şampiyonlar Ligi maçına kadar hazır olacağız" şeklinde konuştu.
Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda eşleştikleri Feyenoord maçının da zorluğuna değinen Zengin, "Feyenoord maçı zor olacak. Gruplara kalmak için bu takımları geçmek gerekiyor. Eksiklerimiz var. Onların transfer olan oyuncuları var. Turu geçecek güce sahibiz. Onlar da bizim için zor bir kura çektiklerini düşünüyorlardır. Çıkıp işimizi yapacağız. Turu geçersek daha zor bir rakibe kafa olarak daha güçlü çıkarız" dedi.

OYNAMADIĞIM ZAMAN İÇİM RAHAT ETMİYOR
Siyah-beyazlıların tecrübeli file bekçisi, genç kalecilerinde geleceklerinin parlak olduğunu ifade ederken, "Onlarla abi kardeş ilişkisi içinde güzelce rekabet ediyoruz. Takım arkadaşlarımı sahada yalnız bırakmak istemiyorum. Oynamadığım zaman içim rahat etmiyor. Bu iş ruhunu katmadan, duygularınla oynamadan yapılacak bir iş değil. Saha içinde bütün oyuncuların uyumlu hareket etmeleri lazım" diye konuştu.
Beşiktaş taraftarlarının takımlarını her yerde desteklediklerini de sözlerine ekleyen Zengin, "Onların Feyenoord maçında yanımızda olması bize güç verecektir. Onlara güzel sonuçlar vermek istiyoruz. İnşallah her şey güzel olacak" ifadelerini kullandı.
(İHA)