Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, yaklaşan Tokyo Olimpiyatları öncesinde kota hakkı kazanan sporcuların sayısının hızla arttığını söyledi, “Her yönüyle olimpiyata hazırız” dedi. 
Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi ile birlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesini ziyaret eden Başkan Çebi, şu ana kadar 12 branşta 66 sporcunun Tokyo Olimpiyatları'na kota hakkı kazandığını söyledi. Selçuk Çebi, “Pandemi sürecince olimpiyata aday veya kota hakkı kazanan bütün sporcularımızla sürekli bir araya geldik, iletişimde bulunduk. Sayın Bakanımız başta olmak üzere olimpiyat sürecinin en iyi şekilde yönetilmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Son derece verimli bir dönem geçiriyoruz zira pandemi sürecinin iyi yönetilmesinin karşılığı, olimpiyatlarda daha çok madalya anlamına da gelecek.” diye konuştu.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç da ziyaretlerinden ötürü Başkan Çebi vediğer ziyaretçilere teşekkür etti.  Kılıç, görevde bulundukları süre içerisinde sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kentin sporuna katkı sağlamak için projeler hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu konuda yeni proje çalışmalarımız var. Ayrıca Spor Kulübü de kurarak gençlerimizin spor yapma olanaklarını artırmak istiyoruz." dedi.