61saat.com’un yaşanan bu kritik süreçte, yaşayan eski başkanların bir araya gelerek dosta düşmana Trabzonspor’un gücünü göstermesi ile ilgili çağrısına eski başkanlardan destek geldi.

Yaşayan eski başkanlar bu tür buluşmanın takıma ve camiaya moral vereceğine inandıklarını belirttiler.

İŞTE BAŞKANLARIMIZIN AÇIKLAMALARI

M.Ali Yılmaz (Onursal Başkan ): Bu tür buluşmaların faydası elbette olur. Yönetimin bizden bu aşamada isteyeceği her türlü desteği veririz. Yönetim gelin bize destek olun şu konuda yardımınıza ihtiyacımız var dediğinde bizim misyonumuz o talebe hemen uymaktır. Böyle bir buluşmaya yönetimi ihtiyac duyuyor mu duymuyor mu? Mesele bu. Yoksa biz her zaman Trabzonspor’un emrindeyiz.

Şamil Ekinci(İlk Şampiyonluğun Başkanı): “Elbette böyle bir çağrıya uymak boynumuzun borcu. Böyle bir çağrı geldiğinde koşa koşa geliriz. Bu bizim de görevimiz. Taraftarımızın yönetimimizin ve futbolcularımızın dirençli olmaları gerekiyor”

Ahmet Celal Atama(Şampiyon başkan): “Trabzonspor kritik bir süreçte yönetime destek olmak gerek. Biz her zaman yönetimin yanındayız. Böyle bir buluşmanın takıma camiaya moral aşılayacağı kesin futbol kamuoyuna da iyi mesaj vermiş oluruz”

Nuri Albayrak: “Trabzonspor’un biz bir dönem nöbetini tuttuk. Şimdi de böyle bir görev zorunlu olursa bir araya geliriz tabi. İyi de olur. Yönetimin çağrısı olursa pek ala birlik mesajı veririz. Biz zaten biriz. Bir araya gelmesek de gelsek de”

Atay Aktuğ: “ Trabzonspor’un bu tür buluşmalarda moral değerlerine bir katkı elbette olur. Yönetim kurulunun çağrısı bizim için bir görev sorumluluğu olur.”