Yönetimde istifaların yaşanacağı ve son maçtan sonra Kulüp Başkanı Mehmet Yiğit Alp'in istifa edeceği konuşuluyor.


BİR BUÇUK AY SONRA OLUŞTUK

61saat'e kafalardaki soru işaretlerine cevaplar veren

Trabzonspor Basketbol Takımı Yöneticisi doktor Hakan Usta şunları söyledi: " Sezon başında kapanacak  denilen bir takım vardı. Ligde tutunacak hiçbir gücü yoktu. Sonunda Mehmet Yiğit Alp ile birlikte bir grup insan bir araya geldi. Ekonomik gücü olmadan, üstelik önceki yılın borcunu da üstlenerek bu görev üstlenildi. Herşeye rağmen bir takım kurulmaya çalışıldı. Ayrıca bu takım diğer takımlardan bir buçuk ay sonra oluşturuldu. Transferler yapılmış iyi olan basketçilerin hepsi diğer takımlara gitmişti.  Ama her şeye rağmen iyi bir takım kuruldu. 


ÇITAYI YÜKSELTTİK

Sonrasonda Sadri Şener de destek vermeye başladı. Onların desteğiyle çıtayı yükseltmeye başladık. Elton Brown ve Jonathan Mychal Gibson gibi ribaund ve sayı lideri olan çok önemli iki oyuncuyu aldık. Bunlarla baktığımızda aslında çok da yadırganacak bir takım olmadık. Herşeye rağmen ligde tutunamadık. İyi yönden bakıldığında bir takımı yaşatmış olduk.


SADRİ ŞENER DESTEK VERDİ Mİ?

Trabzonspor Kulübü Başkanı sayın Sadri Şener, şike olayları nedeniyle işin başında bize destek olamadı. Belli bir miktar destek verdi ama gönül isterdiki peşinen bir destek verilebilseydi. Gerçekten daha iyi oyuncuları alabilmiş olacaktık. Taksit taksit olmayasaydı belki daha iyi olurdu. Destek verdi mi? daha fazla verebilirmiydi? Bunlar tartışılır.


İSTİFALAR OLABİLİR

Takımımızın dağılmaması gerekiyor. Bu zor günleri atlatmamız gerekiyor.

İstifalar olur mu? Tabiki olur. Gönülsüz başarısız olanlar ikinci ligde olmak istemeyenler vardır. Herşey olur. Zaman gösterecek.  Trabzon'da çok iyi bir basketbol alt yapısı oluşuyor. İdmanocağı, İdmangücü gibi alt yapılar oluştu. Şehirdeki bu alt yapıyı yaşatmak adına ikinci ligdede olsa takımın yaşatıldığı takdirdi bir yıl sonra yeniden birinci lige çıkar.