Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, ligde oynadığı 7 karşılaşmadan da galip ayrıldı.
Guardiola’nın öğrencileri bu maçlarda 23 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 kez de meşin yuvarlağı kendi kalesinde gördü.
Bayern Münih, Bundesliga’nın 7. haftasında Mainz deplasmanında Lewandowski’nin 2 ve Kingsley Coman’ın golleri ile rakibini 3-0 mağlup etti. Münih ekibi, bu karşılaşma ile birlikte ligde çıktığı 7 karşılaşmadan da galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.

MÜNİH NAMAĞLUP DEVAM
Bu sezon ligde çıktığı 7 karşılaşmadan da galip ayrılan Bayern Münih, bu maçların 4’ünü kendi sahasında, 3 karşılaşmayı da deplasmanda kazandı. Bavyera ekibi, en farklı galibiyetlerini Allianz Arena oynadıkları Hamburg ve Wolfsburg maçlarında aldı. Hamburg’u 5-0 yenen Bayern Münih, Lewandowski’nin 9 dakika da 5 gol attığı maçta da Wolfsburg’u 5-1 mağlup etti. Bayern Münih, Bundesliga’da oynadığı 7 mücadelede kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda 15 gol atıp 2 gol yerken, deplasmanda 8 kez rakip fileleri havalandırıp, 2 gol kalesinde gördü.

LEWANDOWSKI TAKIMI SIRTLIYOR
Guardiola’nın öğrencileri, Bundesliga’da geride kalan 7 haftada 23 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekibi 10 gol ile Polonyalı oyuncu Lewandowski sırtlarken, bu sezon Shakhtar Donetsk’ten 30 milyon Euro’ya transfer edilen Douglas Costa’da 5 asist ile takımına gol yollarında en çok katkıda bulunan oyuncu oldu. Öte yandan İtalya ligi takımlarından Juventus’tan Bavyera ekibine 37 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Arturo Vidal ise şuana kadar 1 gol ve 1 asist ile takımına katkıda bulundu.
(İHA)