Joe Cole, Eden Hazard ve Moussa Sow. Tecrübeli hocanın savunma oyuncularıyla özel olarak görüştüğü ve bu isimlere önlem alacağı bildirildi. Futbolcuları tanıyalım;




JEO COLE

Üstün dribbling yeteneğine sahip ve geçmişten beri çalımlarıyla hafızalara kazınan ingiliz futbolcu. Bordo-Mavililer'de özellikle Cech'in başını ağırtacak gibi görünüyor.



MOUSSE SOW
Güçlü ve hızlı bir kabileyete sahip futbolcu. Özllikle uzaktan ve yakından isabetli şutlarla dikkat çekiyor. Daha çok kornerlerde ön plana çıkması beklenen Sow, Glowacki ve Giray'ı zorlayacak.



EDEN HAZARD

Son yıllarda adından fazla söz ettiren Hazard, Ronaldo'ya benzetilmesiyle ön plana çıkıyor. Hızlı ve seri ayak hareketleriyle rakiplerini sermseleştiren Hazard, tekniği ve şut güçüyle Bordo-Mavililer'de kaleci Tolga'nın başını ağıratacak. Maçta Hazard serbest olarak oynatılacağından Bordo-Mavililerin defansına büyük iş düşüyor.




FRANSIZ BASINI;


AVRUPA İÇİN SON ŞANS

Fransa Lille Tribune Gazetesi'nde yayınlanan haberde Fransızlar galibiyete inanıyor ve Avrupa için son şans olarak nitelendiriyor. Lille takımının kritik bir dönemeçte olduğunu ve bunun için savaşaklarını ve Trabzonspor'a karşı bir gol bulduktan sonra Şampiyonlar Ligi anahtarını alacakalarını belirttiler. Öte yandan Trabzonspor'un İnter maçında sergilediği performanstan dolayı tedirginlik yaşayan Fransız Tribune Gazetesi, gol atıldıktan sonra Lille defansının mutlaka güçlü olası gerektiğini vurguladılar. İnter'in grupta birinci olduğunu ve CSKA Moskova'nın İnter'i yeneceğini belirten Fransız basını mutlak ve temiz bir galibiyetle Şampiyonlar Ligi'nin yolunu tutacaklarını yazdılar. Hazard ve Sow ikilisine çok güvenen Fransız basını yüzde 80 oranla maçı alacaklarını ve geriye kalan yüzdelik kısıma ise Bordo-Mavililerin Kalecesi Tolga'nın başarısına ve takım ruhuna bıraktıklarını yazdılar.