Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dördüncü hazırlık maçında Beylerbeyi ile karşılaştı. Sİyah-beyazlılar mücadeleden 4-0 galip ayrıldı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan mücadeleye Beşiktaş, Utku Yuvakuran, Muhammed Enes Durmuş, Fatih Aksoy, Luiz Rhodolfo, Adriano Correia, Eslem Öztürk, Tolgay Arslan, Aras Özbiliz, Ömer Şişmanoğlu, Ricardo Quaresma ve Mustafa Pektemek ilk 11’i ile başladı.
Karşılaşmaya tempolu başlayan siyah-beyazlılar, 3. dakikada Aras Özbiliz ve 24. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarının başında Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan, yerlerini Sedat Şahintürk ve Sezer Yıldırım’a bıraktı. Beşiktaş, 50. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun golüyle farkı 3’e çıkarırken, 57. dakikada Adriano Correia da yerini Hamza Küçükköylü’ye bıraktı. Mustafa Pektemek ise siyah-beyazlıların 74. dakikada son golünü attı ve Beşiktaş karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.
Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 10.30 ve 18.00’de yapacağı antrenmanlarla devam edecek. Akşam saat 18.00’de yapılacak antrenman basına açık olacak.
(IHA)