Beşiktaş maç bileti ise bulunması zor ve taraftarlar arasında en fazla sorun olan konulardan bir tanesidir. www.biletalsat.com sitesinde Beşiktaş futbol takımına ve 4 büyüklerin karşılaşmalarına ait maç biletlerini ve daha fazlasını kolaylıkla bulabilirsiniz.

Beşiktaş Futbol Takımının Başarıları

Beşiktaş, en büyük ezeli rakibi Fenerbahçe ile bugüne kadar 347 karşılaşma gerçekleştirdi. Bu karşılaşmalardan en farklı skor önce Fenerbahçe takımı tarafından 7-0 galibiyet, daha sonra Beşiktaş takımı tarafından 7-1 galibiyetle sonuçlandı. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaşmalarında en çok gol atan ve gol kralı olan Hakkı Yeten, tüm karşılaşmalarda toplam 32 gol attı. Derbi tarihinde en çok forma giyen futbolcu ise Beşiktaşlı Rıza Çalımbay’dı. 

İki takımın karşılaşmasında en fazla 1-0 skor gözlemlendi. Derbi tarihi boyunca Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında art arda 17 kez mağlup oldu. Fenerbahçe ise farklı dönemlerde 3 defa art arda 12 kez Beşiktaş takımına yenildi. İki takımın karşılaşmasında kaydedilen en erken gol, Fenerbahçeli Elvir Bolic tarafından, karşılaşmanın başlamasından 21 saniye sonra kaydedildi. 

Beşiktaş takımına en fazla golü ise Fenerbahçeli Cemil Turan attı. Cemil Turan 19 kez, Fenerbahçe filelerini havalandırdı.

Beşiktaş Takımının Tüm Biletleri Biletalsat.com Sitesinde

Türkiye’nin en çok taraftarı olan Beşiktaş takımına ait biletleri, resmi kanallardan bulmak oldukça zordur. Nedeni ise kısa sürede resmi kanallarda biletlerin tükenmesidir. Beşiktaş futbol takımına ait biletleri her zaman, biletalsat.com sitesinde bulabilirsiniz. Üstelik birçok ödeme kanallarıyla güvenli şekilde biletlerinizi satın alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, ana sayfada yer alan güncel karşılaşmalara ait bilgileri takip etmek ya da sitenin arama motorundan, takıma ait karşılaşmaları aratmak olacaktır.

Beşiktaş Maç Bileti

Beşiktaş takımına ait tüm karşılaşmaları artık yerinde takip edebileceksiniz. Beşiktaş takımının yapacağı karşılaşmaları heyecanla beklerken, bilet bulamama sorunu ile karşılaşmayacaksınız. Siz de Beşiktaş – Galatasaray maç bileti bulmakta zorluk çekmeyin ve biletinizi, www.biletalsat.com sitesinden hemen alın.

Beşiktaş maç bileti ve daha fazlasını, sitede bulabilirsiniz.