Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, “Beşiktaş’ta çok iyi oyuncular var. Bugün maçı domine eden taraf onlardı. Cuma günü maçımız var ona odaklanacağız. Yapacak bir şey yok" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Kardemir Karabükspor, deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, ilk yarı çok kötü bir oyun sergilediklerini ancak ikinci yarı iyi oldukları söyledi. İkinci yarıda talihsiz bir penaltı olduğunu söyleyen Tudor, “Beşiktaş’ın maçı domine etmesini kabul ediyoruz. Yapacak bir şey yok. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

“MAÇI DOMİNE EDEN TARAF BEŞİKTAŞ’TI”
3-4 önemli oyuncularının sakat olduğuna dikkat çeken Igor Tudor, “Onların eksikliğinden dolayı biraz daha savunma ağırlıklı oynadık bugün. Beşiktaş üstümüze gelmekte zorlanmadı ama ikinci yarı bunu değiştirdik. Çok iyi oyuncular var rakipte. Bugün maçı domine eden taraf onlardı. Cuma günü maçımız var ona odaklanacağız. Yapacak bir şey yok” diye konuştu.

“İLK HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK”
Igor Tudor ayrıca, plan yapmayı sevmediğini belirterek, “İlk hedefimiz ligde kalmak. Ne kadar fedakarlık yaparsak o kadar iyi. Cuma günkü maça da en iyi şekilde çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)