Beşiktaş'ta yaşanan yeni krizler gündeme gelmeye başladı. Devbahis giriş maddi sıkıntılar yaşayan Beşiktaş'la ilgili bir haber ortaya çıkardı. Yaşanan maddi kriz nedeniyle birçok spor branşında daralmaya giden Beşiktaş'ta bu sıkıntılar futbolda da kendisini hissettirmeye başladı. Akşam gazetesinde yer alan habere göre Kara Kartal'ın yıldız futbolcusunun maaşını alamadığı gerekçesiyle kulübe ihtarname çektiği öğrenildi. Eğer bu para ödenmezse milli yıldız futbolcunun serbest kalacağı iddia edildi.

Beşiktaş Maddi Açıdan Zor Günler Geçiriyor

Spor Toto Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayan ve ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Beşiktaş'ta maddi sıkıntılar gündeme geldi.

Birçok spor branşında küçülmeye gitmek zorunda kalan Beşiktaş, futbol branşında da sıkıntılar yaşamaya başladı. Yaşanan mali sorunlar nedeniyle transferde atak yapamayan Beşiktaş'ta maaş krizi patlak vermeye başladı. Maaşını alamayan milli futbolcu kulübe noter aracılığıyla ihtarname çekti.

Noter kanalıyla ihtarname çeken futbolcunun şayet parası ödenmezse serbest kalacak. Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi son dakika bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz sezon tam bir hayal kırıklığı yaratan Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı yönetime şoke eden bir harekette bulundu. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup takımdan alacağı maaş nedeniyle kulübe ihtarname çekti. Oğuzhan'ın bu davranışı sonrası Siyah-Beyazlı yönetimin nasıl bir karar vereceği ise merak konusu uyandırdı.